Meer allure voor uw interieur?

Van scheeps- tot autostoffering: meubelstoffering maakt uw interieur uniek

Wilt u uw meubel of jacht omtoveren tot iets echt unieks? Het (her)stofferen van het interieur geeft u de mogelijkheid om u te onderscheiden. Stofferen is echter een vak apart. Waar ‘meten is weten’ in veel sectoren een onwrikbaar begrip is, komt er in de stoffeerbranche juist veel inzicht en gevoel bij kijken. Stofferen is handwerk en ieder object is anders.


Dus wilt u iets anders voor de meubels in uw kamer en verdient uw huisinterieur, boot, caravan of camper persoonlijke aandacht en kwaliteit? Wij stofferen met passie en vakmanschap.

Maak een afspraak.

Meubelstoffering

Uitgekeken op de bekleding van uw stoelen? Een scheur in de bank? Zet uw meubels niet meteen bij het grofvuil! Wij maken van uw meubelstukken weer nieuwe pronkstukken met duurzame meubelstoffering.


Interieurs worden met veel passie en kosten samengesteld en de duurzaamheid van stoffen dient hierin mee te gaan. Daarom bieden wij maar liefst 7000 kwaliteitsstoffen en ledersoorten aan waaruit u samen met ons, of alleen, een passende keuze kunt maken. Kortom, bent u op zoek naar een precieze stoffeerder met persoonlijke aandacht voor uw project? Kom dan langs in onze winkel in Drachten en maak uw interieur uniek met duurzame meubelstoffering. Een vrijblijvende offerte vormt het veelbelovende startsein voor optimaal comfort. Stoffeerderij Rochelle, dat zit goed!

Bezoek onze winkel op afspraak.

Scheepsstoffering

Kan het interieur van uw schip wel wat meer allure gebruiken? Of wordt uw jacht gebouwd en heeft het nog helemaal geen bekleding? Ons specialisme ligt bij specifieke maatwerkorders van scheepsstoffering.


Hieronder valt alles wat in een jacht aaibaar is. Als kleine ‘crew’ geven we precieze aandacht aan de meest uiteenlopende opdrachten, zowel maatwerk als seriematige producties. In goed overleg bespreken we uw wensen en komen we tot een scherpe prijs. Geef uw jacht de uitstraling die het verdient en kom bij ons langs in de winkel voor een vrijblijvende offerte. Stoffeerderij Rochelle, dat zit goed!

Bezoek onze winkel op afspraak.

Caravan, camper- en autostoffering

Gaat u binnenkort op pad met uw caravan of camper, maar zit de bank niet meer zo lekker? Of is de bekleding van uw autostoel versleten? Naast meubel- en scheepsstoffering behoort ook het stofferen van uw caravan, camper en auto tot onze specialisaties.


Wij toveren de bekleding om tot iets unieks dat past bij het voertuig, met een optimaal comfort als speerpunt. Kom een keer langs in de winkel. We bespreken dan uw wensen en zorgen voor een vrijblijvende en scherpe offerte.


Stoffeerderij Rochelle uit Drachten verzorgt uw caravan-, camper- en autostoffering.

Bezoek onze winkel op afspraak.