Meer allure voor uw interieur?

Meubelstoffering maakt uw interieur uniek

Wilt u uw meubel of jacht omtoveren tot iets unieks. Het (her)stofferen van het interieur geeft u de mogelijkheid om u echt te onderscheiden. Echter is stofferen een vak apart. Waar ‘meten is weten’ in veel sectoren een onwrikbaar begrip is, komt er in de stoffeerbranche juist veel inzicht en gevoel bij kijken. Stofferen is handwerk en ieder object is anders.

Dus wilt u iets anders voor de meubels in uw kamer en verdient uw thuis interieur, boot, caravan of camper persoonlijke aandacht en kwaliteit? Wij stofferen met passie en vakmanschap.

Rochelle Stoffeerderij uit Drachten voor maatwerk meubelstoffering

Meubelstoffering

Uitgekeken op de bekleding van uw stoelen? Een scheur in de bank? Zet uw meubels niet meteen bij het grofvuil! Wij maken van uw meubels weer nieuwe pronkstukken met duurzame meubelstoffering.

Interieurs worden met veel passie en kosten samengesteld en de duurzaamheid van stoffen dienen hierin mee te gaan. Daarom bieden wij maar liefst 7000 kwaliteitsstoffen en leder aan waaruit u samen met ons, of alleen, een passende keuze uit kunt maken. Kortom, bent u op zoek naar een maatwerk stoffeerder met persoonlijke aandacht voor uw project? Kom dan langs in de winkel in Drachten en maak uw interieur uniek met duurzame meubelstoffering. Een vrijblijvende offerte vormt het veelbelovende startsein voor optimaal comfort. Rochelle stoffeerderij, dat zit goed!

Rochelle stoffeerderij uit Drachten voor hoge kwaliteit scheepsstoffering

Scheepsstoffering

Kan het interieur van uw schip wel wat meer allure gebruiken? Of wordt uw jacht gebouwd en heeft het nog helemaal geen bekleding? Ons specialisme ligt bij specifieke maatwerkorders van scheepsstoffering.

Hieronder valt alles wat in een jacht aaibaar is. In een kleine ‘crew’ geven we precieze aandacht aan de meest uiteenlopende opdrachten, zowel maatwerk als seriematige productie. In goed overleg bespreken we uw wensen en komen we tot een scherpe prijs. Dus geef uw jacht de uitstraling die het verdient en kom bij ons langs in de winkel voor een vrijblijvende offerte. Rochelle stoffeerderij, dat zit goed!

Rochelle stoffeerderij uit Drachten verzorgt uw caravan- en autostoffering

Caravan, camper- en autostoffering

Gaat u binnenkort op pad met uw caravan of camper maar zit de bank niet meer zo lekker? Of is de bekleding in uw autostoel versleten? Naast de stoffering van meubels en schepen behoort ook het stofferen van uw caravan, camper en auto tot onze specialisaties.

We zorgen dat de bekleding wordt omgetoverd tot iets unieks en passends bij het voertuig met optimaal comfort als speerpunt. Kom een keer langs in de winkel. We spreken dan uw wensen door en zorgen voor een vrijblijvende scherpe offerte.

Rochelle stoffeerderij uit Drachten verzorgt uw caravan-, camper- en autostoffering.